Gyógyító Írás

Kibírod, ha kiírod!
Gyógyító írás tanfolyam

Úgy érzed, megrekedt az életed?

Egy trauma miatt elvesztetted lábad alól a talajt?

Nem találsz vissza a normál kerékvágásba?

Nem érted hova tűnt az egykoron lelkes, optimista, szép életet vizionáló ember, aki Te voltál?

Úgy érzed, ahogy telnek az évek egyre fogy a reményed és beéred egyre kevesebbel?

Az időt egyre inkább ellenségnek tartod, ahelyett, hogy kamatoztatni tudnád a nyereségeit?

Képtelen vagy felidézni, hogy mikor vált az egykor mosolygós lányból/ sármos srácból egy morgó, időnként önsajnálatba süllyedő ember?

 

Itt az ideje, hogy feldolgozd a történteket és újra boldog legyél!

Előfordul az életben, hogy egy váratlan esemény, egy hirtelen eléd gördülő akadály  mindent megváltoztat és úgy érzed, hogy megrekedtél utadon, nincs tovább.
Legyen szó válásról, balesetről, betegségről, megcsalásról, a munkahelyed elvesztéséről, szakításról, testi vagy lelki sérülésekről, egy számodra fontos személy elveszítéséről, költözésről…
Az élmény traumatizáló hatással van rád, folyamatos stresszforrássá válik.

Ha gyakran érzed magad

 • idegesnek
 • feszültnek
 • kedvetlennek
 • motiválatlannak
 • összetörtnek
 • elveszettnek
 • magányosnak

akkor a háttérben valószínűleg egy ilyen traumatizáló élmény mérgezi a mindennapjaidat.

Hogyan találhatod meg újra a helyes utat?

Egyetlen módja van az akadályok elgördítésének: ha a háttérben munkálkodó traumát feldolgozod, így lebonthatod az utadban álló hatalmas sziklát.

Ebben segít a Kibírod, ha kiírod! gyógyító írás tanfolyam.

A traumák feldolgozását bárki meg tudja tanulni.
Azért alkottam meg a két napos, „Kibírod, ha kiírod!” – Gyógyító írás tanfolyamot, hogy megmutassam az útkeresőknek, hogyan szabaduljanak meg a nehézségek traumatizáló hatásától.

A két napos tanfolyam végére eltűnik az utadból az akadály és újra száguldozhatsz – sőt, szárnyalhatsz! – azon az úton, amelyen haladni akarsz.
A tanfolyamon tanult technikák segítségévek nem csak a múltbeli traumáktól szabadulsz meg, de a jövőben is bármikor előveheted ezt a módszert, hogy legyőzz bármilyen akadályt.

A Te kezedben van a kulcs is ahhoz, hogy mindent a visszájára fordítsd.

Hányszor volt olyan, hogy amikor valami rossz dolog történt, számtalanszor játszottad le a fejedben a történteket vagy mesélted el másoknak? Akár készítettél naplóbejegyzést vagy legyünk modernek, írtál róla a blogodban? És mindezt miért tetted? Hogy jobban érezd Magad?

De mi van akkor, ha

 • minden egyes alkalommal, amikor lejátszottad magadban a szituációt, elmondtad valakinek, éppen ezt a kellemetlen érzelmi állapotot rögzítetted a testedben?
 • valójában az, amit Te megkönnyebbülésnek hittél, az nem volt más, mint kezdtél hozzászokni ehhez a kellemetlen érzelmi állapothoz?
 • ez a kellemetlen érzelmi állapot elkezdte megváltoztatni a gondolkodásodat és szinte észrevétlenül kezdtél el te is megváltozni általa?
 • azt, amit először csak egy rossz hangulatnak éreztél, az a folyamatos rágódás és ismétlés által a kedélyállapotoddá vált majd egyszer csak a személyiséged része lett?
 • kiszabadulhatsz a múlt csapdájából és ahelyett, hogy elakadt bakelitlemezként ismételgetnéd a múltad egy-egy aspektusát, visszakapnád az életed?
 • visszafordíthatod ezt a folyamatot könnyedén és visszanyerheted azt aki, 1/5/10 vagy akár 20 évvel ezelőtt voltál? És most arra a valakire gondolok, aki még könnyedén és örömmel volt képes megélni a hétköznapokat
 • nem csak a boldog jövőd, de az egészséged is azon múlik, hajlandó vagy-e visszafordítani az egészet?

A Gyógyító írás első napján azt az alaphiányosságot korrigáljuk, hogy eddig nem fordítottál elég figyelmet életed azon aspektusaira és történéseire, melyek örömmel és jó érzésekkel töltenek el. Megtanulod, mi kell ahhoz, hogy az öröm és lelkesedés legyen az alap-beállítottságod. Hogyan taníthatod meg könnyedén az agyadnak és a testednek, hogy a kellemes érzéseket tartsák fenn. És ehhez nem kell különösebb erőfeszítés. Olyan, mintha azon a szokásodon szeretnél változtatni, hogy jobb kéz helyett ballal mosod meg a fogad. Eleinte kis odafigyelést igényel, de hát fogat mosni meg úgyis kell 😉

Neked megér ennyit, hogy a szomorúság és szorongás helyett örömteli hétköznapjaid legyenek?

„Az első napon olyan erőforrásokat fedeztem fel magamban, amikre eddig nem gondoltam, de a 2. napon is sokat segítettek és a jövőben is erőt tudok meríteni ezekből.”

„Ez a két nap segített felismerni, hogy micsoda erő és eszköztár szunnyad minden emberben, melyek mozgósításával az élet problémáira megoldásokat találhatunk. Felszabadító és önbizalom növelő volt ez a két nap.”

A Gyógyító írás második napja azért lesz pótolhatatlan technika az eszköztáradban, mert mostantól bármikor, ha valamilyen nehéz életesemény történik veled, képessé válsz hatékonyan feldolgozni és ezáltal mondjuk úgy, hatástalanítani azokat. Tudod, ezek azok az események, amiket eddig annyiszor lejátszottál fejben:

 • felmondtak a munkahelyeden
 • szakított a párod
 • olyan helyzetbe kerültél, amikor megszégyenítettek
 • elköltöztél
 • baleset ért vagy szemtanúja voltál
 • egy diagnózissal kellett szembesülnöd
 • elváltál
 • meghalt egy szeretted
 • szültél (sajnos van olyan statisztika, ami azt állítja, hogy 3-ból 1 nőt trauma ér a vajúdás/szülés során)

 „Ez a nap már érzelmileg nehezebb volt, hiszen ezt  a traumát már lassan 18 éve “cipeltem”. Hála Anikónak, nem futamodtam meg tőle, hanem szembenéztem vele és szeretetteljes, támogató, biztonságos közegben megláttam a valóságot és kitisztult a kép, az érzelmeim pedig letisztultak. Nagyon hálás vagyok Anikónak, hogy részt vehettem ezen a nem mindennapi tanfolyamon és megismerhettem ezt a technikát, hiszen olyan fájdalmas emlékek hatásait is sikeresen lehet oldani vele, melyek szorongást, pánikor, folyamatos bűntudatot okoztak.”

„Elképzelni sem tudtam, mit változtat egy múltbéli helyzeten az, hogy leírom. De működik. Valóban sikerült egy régi, negatív élményt lecsupaszítani és pusztán annak látni, ami volt: egy esemény az életemben. Sokkal nyugodtabb és derűsebb vagyok most a második nap végén, kicsit olyan érzésem van, mint ha egy rettegett szörnnyel néztem volna szembe.”

Ezen a napon olyan információkat kapsz tőlem, aminek köszönhetően teljesen meg fog változni az, amit eddig gondoltál a történtekről. És ha a gondolataid megváltoztak a negatív életesemény kapcsán, akkor abban a pillanatban a hozzá kapcsolódó érzéseid is megváltoznak. Ezzel már ki is léptél az ördögi körből és szabad vagy.

Bónuszként ezt a technikát nem csak a múltbeli események feldolgozására használhatod, hanem mindig kéznél lesz a jövőben is, ha úgy alakul. Azt ugye nem ígérhetem meg, hogy nem fogsz több nehézséggel szembekerülni, hiszen ez ellentmondana az élet természetének. De azt megígérem, ha használod ezt a technikát, nem kell többet a tehetetlenségnek és reménytelenségnek kiszolgáltatva töltened a hétköznapokat.

Kezdhetünk? Én itt vagyok és segítek!

„De én írok naplót. Az ugyanaz, nem?”

Nem.
A naplóírás sokat segít ugyan, de a komolyabb traumák feldolgozásához kevés.
A Gyógyító írás tanfolyamon egyetlen, nagy traumát járunk körül különböző szempontok szerint, a pszichológiában ismert eszközök felhasználásával, míg a történethez tartozó érzések intenzitása csökken, vagy teljesen megszűnik.
A traumatizáló élményeket nem kitöröljük, nem elnyomjuk, hanem szépen, közösen feldolgozzuk a hozzájuk kapcsolódó érzelmeket.

„De én nem tudok szépen fogalmazni.”

Nem is kell: most nem írókat képzünk. Nem kell választékosan fogalmazod, nem kell, hogy bárkinek tetsszen, sőt! A Gyógyító írás tanfolyam arról szól, hogy gondolkodás nélkül, azonnal leírd, ami eszedbe jut.
Le tudsz írni 10-15 összefüggő mondatot? Akkor gyere bátran!

„De én nem szeretném idegenek előtt kiteregetni a problémáimat.”

Nem is kell: elég, ha magadban tisztázod őket.
Ha akarod, elmeséled, ha akarod, nem. Ha akarod, felolvasod az írásaidat, ha akarod, nem.
Ez a tanfolyam arról szól, hogy feldolgozzuk a téged ért traumát, nem pedig arról, hogy kínos helyzetekbe hozzunk.

„Drága.”

A 2 napos tanfolyam ára 39.000 Ft. A pszichológus óradíja (ami esetenként 45-50 percet takar): 8000-15.000  Ft. Minimum 3 hónapban gondolkodjál, ami a legolcsóbb óradíjjal számolva is közel 100.000 Ft.  Itt viszont egy olyan technikát sajátítasz el, amit bárhol, bármikor önállóan is képes leszel alkalmazni.

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?

Csak töltsd ki az űrlapot és nyomd meg az „Újraírom az életem!” gombot!

Gyógyító írás tanfolyami jelentkezés

 

Ki tartja a tanfolyamot?

 

Miskei Anikó

Miskei Anikó

Points of You™ Practitioner, Pszichológus, ThetaHealing® konzulens

 

 

 

 

Szeretném Neked megmutatni azt a világot, ami a jelenlegi valóságodon kívül esik. Az, ahogyan látod most a világot, Magadat és a Veled történteket, csak egy nézőpont a számtalan lehetséges nézőpont közül. Ha arra törekszel, hogy a világot passzírozd bele a Te nézőpontodba, akkor veszítesz. Viszont ha szert teszel arra a képességre, hogy észrevegyél más nézőpontokat is, akkor végtelen számú valóság nyílik meg számodra. És innen már csak egyetlen dolgod van, hogy válasszál. Választhatod az örömöt és könnyedséget. Vagy bármi mást. Nincs jó vagy rossz. Csak választás. Ami teremti a valóságodat. Hajlandó vagy elkezdeni játszani ezzel az izgalmas lehetőséggel?

 

Helyszín:

Budapest

Időpontok:

2017. április 22-23. 9.00 – 17.00

2017. május 06-07. 9.00-17.00

Ár:

39.000 Ft/Fő/2 nap

 

 

A tanfolyam célja, hogy pszichoedukáció keretében a cooping-mechanizmusok repertoárját bővítse, az érzelmi feldolgozást elősegítse, a megszerzett tudást elmélyítse. Valamint a meglévő erőforrásokat feltérképezze és aktivizálja. Klinikai értelemben vett gyógyítás nem történik,  a konvencionális gyógyítási módszereket kiegészítő, életmódjavító eljárás, amely nem tartoznak az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá.

Ezen a tanfolyamon csak egészséges személyek vehetnek részt, a pszichoterápiát nem helyettesíti. Amennyiben szakmailag úgy ítélem meg, hogy a Te eseted szakmai kompetenciámon kívül esik, másmerre foglak irányítani. Köszönöm, hogy megérted, hogy a döntésem a Te érdekedet szolgálja.