Oldal kiválasztása

Hogyan vess véget a szingliségnek és találj rá a párodra?

Az elmúlt 10 év során kikristályosodott, hogy mi az a 3 terület, ami kirajzolja a teljes képet.

Szülői mintázat

Az egyik a szülői mintázatod. Bárkivel is néztük meg az eddigi párkapcsolati választásait, megtaláltuk mögötte a szülei párkapcsolati mintázatát. Érdemes megkeresni, mik azok a hitrendszereid, amik működtetik a párválasztásodat és később a párkapcsolataidat.

Korábbi párkapcsolatok

A másik a korábbi kapcsolataid. Szinte nincs olyan kapcsolatunk, amiben ne éltünk volna meg valamilyen fájdalmat. Ez lehet megcsalás, a bántalmazás számtalan formája vagy maga a szakítás. Sokan hosszú évekre megrekedni és képtelenek továbblépni, amíg képessé nem válnak, hogy elengedjék a múltat.

Önbizalom/önbecsülés

Végül pedig az önbizalom/önbecsülés kérdése. Mennyire tartod magad szerethetőnek és boldogságra méltónak? Ez olyasmi, ami gyerekkorunkban alapozódik meg. De ugye tudod, hogy ezt is megváltoztathatod? Mert amíg nincs sziklaszilárd önbecsülésed, nem vagy képes nemet mondani. Nem tudod meghúzni a határaidat és képviselni azokat. Pedig egy egészséges párkapcsolathoz mindez nélkülözhetetlen. Sőt ez lesz az, ami megvéd attól, hogy rosszul válassz.

Az egyéni konzultációk során ezt a 3 témát nézzük meg, melyekhez készítettem egy munkafüzetet is Neked

Így pontosan látni fogjuk, hogy mi az a terület, amire Nálad a hangsúlyt kell helyeznünk. Egy ilyen folyamatra minimum 10 alkalmat érdemes szánnod, melyet a hatékonyabb eredmények érdekében javaslom kiegészíteni Bars kezelésekkel is.

 

Mi van akkor, ha ahhoz, hogy életed ezen területe megváltozzon, információra és tisztánlátásra van szükséged? Mi van akkor, ha sokkal könnyebb ezt megváltoztatni, mint valaha is gondoltad?
Most van itt az idő, hogy a párkapcsolatot válaszd az életedben?

 

Várlak szeretettel:

Miskei Anikó

LoveDesign szakértő

60 perc/alkalom

12.000 Ft/alkalom

Budapest

Karinthy Frigyes út 14. fsz. 3.