ThetaHealing®

“A szenvedés kiment a divatból!”

 

Mióta keresed a megoldást a problémáidra?
Mennyi helyen jártál?
Hány könyvet olvastál már el?

 

Érezted valaha azt, hogy már csak egy karnyújtásnyira vagy a megoldástól, az álmod megvalósulásától, a vágyott életedtől?

 

Aztán egyszer csak  nekikoppansz egy láthatatlan üvegfalnak, visszaránt egy eddig nem érzékelt gumikötél, az utolsó lépés végtelenül hosszúvá nyúlik. Te pedig csalódottan, reménytelenül és tehetetlenül roskadsz a földre.

 

Mivel az igazi akadályt eddig nem láttad, így nem biztos, hogy a megfelelő dologra kerested a gyógyírt. Lehet, hogy láttad az akadályt, de hathatós módot nem találtál rá, hogy elhárítsd az útból. Így túl sokáig elhúzódik, hogy végre megélhesd a létezés örömét.

 

Sokáig én is azt gondoltam, hogy a szenvedés nemesít és hosszú, küzdelmes úton lehet megvalósítani és megélni a vágyott életet. De örömmel látom és tapasztalom, hogy a változás gyorsabban bekövetkezik, mint álmaimban reméltem valaha. Az életet lehet drámák nélkül is élni és a fejlődés a pozitív tapasztalatokon keresztül épp úgy megtörténik.

 

A ThetaHealinggel már egyetlen alkalommal is a gyökérproblémát hatástalanítjuk, az idő- és életrabló felesleges körök helyett. Nem csak hatástalanítjuk a régi mintákat, hanem újakkal mész haza, amik attól a pillanattól működésbe lépnek, hogy kilépsz az ajtón. A változás csak akkor nem történik meg, ha Te úgy döntesz, hogy nem szeretnéd. Úgyhogy ez a módszer csak akkor való Neked, ha valóban szeretnéd a változást. 😉

 

Várlak szeretettel!

 

Miskei Anikó
ThetaHealing® konzulens
Pszichológus
Points of You™ Practitioner

 

A konzultáció időtartama: 60 perc

Díja: 15.000 Ft

Lemondási feltételek: 24 órán belül a teljes díj, 5 napon belüli lemondáskor 2000 Ft kerül kifizetésre.

Helyszín:

Cosmic Latte Szaloniroda
Budapest, 11. ker. Bartók Béla út 79. félemelet 1. (8-as csengő)

Időpontok:

Személyesen:
Hétfő: 8:00-20:00
Csütörtök: 8:00-20:00

Skype:
Szerda: 8:00-20:00