Oldal kiválasztása

Mi kell ahhoz, hogy végre Rád találjon a szerelem?

A legtöbb kliensem csinos, humoros, okos és értékes hölgy, akikkel kapcsolatban mindig meglepődve halljuk, hogy elkerüli őket a szerelem. Pedig figyelnek magukra, karban tartják a testüket, az öltözékük kifogástalan. És a legtöbben kifejezetten sikeresek a munkájukban.

De a párkapcsolat és a szerelem egy olyan életterület, ahol nem tudták még elérni a vágyott sikert. Annak ellenére sem, hogy ahelyett, hogy otthon ülnének szomorkodva, keresik ennek az okát. Fejlesztik magukat, mélyítik az önismeretüket és vannak olyan tevékenységek, hobbik az életükben, amit örömmel végeznek.

Pedig nem több energiát kellene ebbe fektetni, hanem másképp csinálni az ismerkedést.

A legtöbben olyan területekre helyezik a hangsúlyt akár önmaguk fejlesztése, akár az ismerkedés során, ami valójában a férfiaknak kevésbé lényeges. Például miközben Te minden egyes alkalommal bántod magad, amikor a tükörbe nézve látod a narancsbőrödet, addig a férfiak 60%-a azt sem tudja, hogy mit takar ez a szó. És amikor elmagyarázzák nekik, legtöbben azt mondják, hogy őket nem is zavarja.

Mi nők, sokkal inkább érzelem vezéreltek vagyunk és ez így van rendjén. De éppen ez az oka annak, hogy sokkal inkább ki vagyunk téve a csalódásnak és annak, hogy rossz ember mellett kössünk ki. Mert onnantól, hogy érzelmileg bevonódsz, már nem tudod reálisan látni a férfit és a kapcsolatotokat sem

Részben ez az oka annak, hogy sok nő él méltatlan, sőt bántalmazó kapcsolatban. Fogalmatok sincs arról, hogy nem csak a pofon számít bántalmazásnak. Hanem többek között az is, amikor a másik minden helyzetből azt hozza ki, hogy Te vagy a hibás.

Mielőtt még levonod azt a következtetést, hogy le kellene csavarni az érzelmeidet, sokkal inkább arról van szó, hogy elvégezz előtte egy fontos munkát magaddal.

Bár a smink, ruha és egy-két csábítási trükk fontos és hasznos darab az eszköztáradban, nem fogja kiküszöbölni a hibákat és önmagában ezektől nem találod magad hirtelen egy boldog párkapcsolatban.

MEGÉRKEZETT A “RÁM TALÁL A SZERELEM” WORKSHOP

10 év konzultációs tapasztalata azt mutatja számomra, hogy a legtöbben párkapcsolat miatt keresnek fel szakembert. És döntő többségében azok, akik szeretnének végre egy társat. Amit észrevettem, hogy senki nem látja az egységes képet. Pedig ha nem csak a puzzle egyetlen darabkájával rohangálsz, hanem a nagy képre nézel rá, sokkal hamarabb kerülnek a dolgok a helyükre. A LoveMap workshop épp azt a célt szolgálja, hogy átlásd végre a teljes képet.
N

Honnan tudhatod, hogy valóban őt kerested?

N

Mik azok a téves elképzelések, amik eddig irányították a párválasztásaidat?

N

Mi kell ahhoz, hogy tiszteleten és szereteten alapuló kapcsolatod legyen?

N

Hogyan szabotálhatják az exek az új kapcsolatodat?

A workshop 4 blokkból áll, ahol az elméleti tudást átvisszük azonnal a gyakorlatba is

1. BLOKK: TUDD, HOGY KIT ÉS MIT KERESEL

Az első blokkban feltérképezzük, hogy kit is keresel párodként és milyen párkapcsolatra vágy. Amint ezzel tisztában vagy, sokkal könnyebben szűröd az érdeklődéseket és könnyebben észreveszed a baljós jeleket. De vigyázz, itt nem “lélektárs teremtő listát” írunk, mert annak számtalan buktatója van. Elmesélem majd, hogy miért működnek csak keveseknél. És mi az, amire valóban szükséged van.

2. BLOKK: ELSŐ PÁRKAPCSOLATI MINTÁD: A SZÜLEID KAPCSOLATA

Amint ezt egyszer teljességében átlátod, rengeteg dolgot fogsz megérteni. Akár azt, hogy miért azok a férfiak érdekelnek, akikkel nem alakulhat ki tartós párkapcsolat. Akár az, hogy miért vonzódsz vagy éppen nem vonzódsz egy-egy férfihez. Vagy épp miért olyanokkal jössz össze, akikkel távkapcsolatotok van.

3. BLOKK: A LEGHATÉKONYABB VARÁZSSZERED: AZ ÖNBECSÜLÉSED, ÖNÉRTÉKELÉSED

Tudod addig, amíg ezt a kérdést nem teszed a helyére, ki vagy szolgáltatva a férfiaknak. Hiszen tele vagy bizonytalanságokkal, nehezen mondasz nemet, túlságosan elnéző vagy és olyasmit is elnézel, aminek a töredékét sem kellene. Pedig értékes nővé egy férfi szemében akkor fogsz válni, ha szilárd önbecsüléssel rendelkezel. És ehhez kevés olvasni, meg előadásokat hallgatni. Ehhez tenned és cselekedned kell. Mint ahogy a workshopon is tesszük.

4. BLOKK: AZ ÉLET EXEKKEL VAGY NÉLKÜLÜK

Sokan nem veszik észre, hogy mekkora hatással van rájuk exük. Vagy gondoskodnak róla, hogy mindig akkor jelentkezzenek be, amikor Neked elindulhatna valami és ettől elbizonytalanodsz. Vagy épp annyi fájdalmat éltél át, hogy már nehezen szavazol bizalmat bárkinek is. És még számtalan módon képezhetnek akadályt, akár úgy, hogy észre sem veszed. Ezt is körbejárjuk a workshopon kérdésekkel és feladatokkal, hogy lásd, hányadán állsz velük. És mit kell még rendbe tenned ebben a témában.

2018. november 17.

10:00-15:00

10.000 Ft/alkalom

BEVEZETŐ ÁR!

 

Budapest

Karinthy Frigyes út 14. fsz. 3.

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNED A WORKSHOPON?

Végre legyen egy teljes képed a társkeresésről. Így nem véletlenszerűen csinálsz valamit azért, hogy végre társra lelj. És mostantól nem fogsz feleslegesen időt és pénzt szánni olyasmire, ami a társkeresés és a férfiak szemszögéből nem igazán lényeges. Lesz végre egy stratégiád. Lesz előtted egy út, amin haladhatsz tovább.

Miskei Anikó

INFORMÁCIÓK

Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Cookie nyilatkozat

ONLINE FIZETÉSI PARTNEREINK