Oldal kiválasztása

Hogyan vess véget a szingliségnek és találj rá a párodra?

Társkeresés és randi

Randizni tudni kell. Teljesen mindegy, hogy applikációt, ingyenes társkeresőt vagy épp méregdrága társközvetítő irodát választasz. Ezek csak eszközök, amik akkor értékesek, ha tudod őket használni is. Hisz hiába áll Trabant a garázsodban vagy épp Ferrari, ha nem tudsz vezetni.

Mi van akkor, ha csak egy “jogsi” kell a társad megtalálásához? Eleinte még így is túllépheted a sebességkorlátot vagy benézel egy-két táblát. De amint profivá válsz, mindent ügyesen tudsz kezelni. Nincs elvesztegett út, hisz mindegyik visz valahova. Te tudod hova tartasz?

 

Randik helyett szerelem

Megnéztem rengeteg hölgy adatlapját és meghallgattam számtalan férfi véleményét róluk. Azt kell mondjam, hogy a töredékét nem használjátok ki a benne rejlő lehetőségeknek. Nem csodálom, ha kevés levelet kaptok vagy nem éppen azoktól, akiktől szeretnétek. Egyetlen titka van a férfimágnes adatlapoknak, amivel könnyen kitűnhetsz a többiek közül. Szeretnéd, hogy a Tiéd is ilyenné váljon?

Mentél már úgy egy első randira, hogy szinte szerelemes voltál? Ha most olvasod ezeket a sorokat, akkor valószínűleg nem sikerült jól. Megszegtél ugyanis néhány fontos randizási szabályt. Azokat a szabályokat, amik Érted vannak. Hogy ne kelljen többet csalódnod.

Készen állsz, hogy szintet lépj? Végre a következő randiszett helyett a közös nyaralás helyszínei között válogass?

És mindezen tudás birtokában is vannak néhányan, akik belesétálnak az ismert csapdákba randizás során. Ez hívják önszabotázsnak. 

 

Köszönöm szépen a hosszú és kimerítő levelet. El kell mondanom, hogy a legzseniálisabb bemutatkozó után a legjobb levelet is Te írtad. Teljesen őszintén mondom, hogy ha valaki kérdezné, hogy milyen nőre vágyom, akkor pont azt írnám le, amilyennek magadat elmeséled:-))))

Egy levél, amit a kliensem kapott társkereső oldalon

Olvasva az adatlapodon szereplő néhány mondatodat, egyértelmű számomra, hogy egy hihetetlenül letisztult, kiegyensúlyozott és intelligens Nő vagy! Amennyiben igaz, amit írtál a párkapcsolatokra vonatkozóan, márpedig miért nem lenne az! :), akkor Te a férfiak megtestesült álma vagy! 😀 
Nagyon szimpatikus a stílusod és a kisugárzásod is, ami a soraidból árad, örömmel venném, ha megismerkednénk! 😀
Egy levél, amit a kliensem kapott társkereső oldalon

Az elmúlt 10 év során kikristályosodott, hogy mi az a 3 terület, ami az önszabotázs hátterében áll

Szülői mintázat

Az egyik a szülői mintázatod. Bárkivel is néztük meg az eddigi párkapcsolati választásait, megtaláltuk mögötte a szülei párkapcsolati mintázatát. Érdemes megkeresni, mik azok a hitrendszereid, amik működtetik a párválasztásodat és később a párkapcsolataidat.

Korábbi párkapcsolatok

A másik a korábbi kapcsolataid. Szinte nincs olyan kapcsolatunk, amiben ne éltünk volna meg valamilyen fájdalmat. Ez lehet megcsalás, a bántalmazás számtalan formája vagy maga a szakítás. Sokan hosszú évekre megrekedni és képtelenek továbblépni, amíg képessé nem válnak, hogy elengedjék a múltat.

Önbizalom/önbecsülés

Végül pedig az önbizalom/önbecsülés kérdése. Mennyire tartod magad szerethetőnek és boldogságra méltónak? Ez olyasmi, ami gyerekkorunkban alapozódik meg. De ugye tudod, hogy ezt is megváltoztathatod? Mert amíg nincs sziklaszilárd önbecsülésed, nem vagy képes nemet mondani. Nem tudod meghúzni a határaidat és képviselni azokat. Pedig egy egészséges párkapcsolathoz mindez nélkülözhetetlen. Sőt ez lesz az, ami megvéd attól, hogy rosszul válassz.

Az egyéni konzultációk során ezt a 3 témát nézzük meg, melyekhez készítettem egy munkafüzetet is Neked

Így pontosan látni fogjuk, hogy mi az a terület, amire Nálad a hangsúlyt kell helyeznünk. Egy ilyen folyamatra 10-12 alkalmat érdemes szánnod, melyet a hatékonyabb eredmények érdekében javaslom kiegészíteni Bars kezelésekkel is.

 

Mi van akkor, ha ahhoz, hogy életed ezen területe megváltozzon, információra és tisztánlátásra van szükséged? Mi van akkor, ha sokkal könnyebb ezt megváltoztatni, mint valaha is gondoltad?
Most van itt az idő, hogy a párkapcsolatot válaszd az életedben?

Az a tudás, amire itt szert teszel lesz a legnagyobb segítséged ahhoz, hogy boldog is legyen a párkapcsolatod. Mégpedig hosszú távon.

 

Várlak szeretettel:

Miskei Anikó

Pszichológus

60 perc/alkalom

15.000 Ft/alkalom

Budapest

Karinthy Frigyes út 14. fsz. 3.

INFORMÁCIÓK

Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Cookie nyilatkozat

ONLINE FIZETÉSI PARTNEREINK