Oldal kiválasztása

Miért nem talál rám a szerelem és miért vagyok szingli még mindig?

Sokan vannak, akik kipróbáltak már valamilyen társkeresőt. Lehet Neked sem ismeretlen az ismerkedés ezen módja. A legtöbb szingli számára egy új randi puszta gondolata is szorongást vált ki.  Pedig ha tudod, hogy mire figyelj az ismerkedés során, kinek mondj egyáltalán igent egy találkozásra, akkor sok felesleges csalódástól kímélheted meg magad. A randikat újra élvezheted, magabiztosabbá válsz. Nem kell többé attól tartanod, hogy átvernek vagy kihasználnak. Pontosan tudni fogod, hogy mire figyelj. És könnyen mondasz majd nemet olyan helyzetekben, melyekben korábban rendre elbuktál.

Sokaknak csak ennyi elég ahhoz, hogy megtalálják a társukat.

Viszont ha a randi stratégiád ellenére sem jársz sikerrel, akkor nagy valószínűséggel szabotálod Magad. De ebből könnyen ki lehet jönni. Ehhez az kell, hogy tisztában legyél 3 dologgal. Az egyik a szüleid párkapcsolati mintázata, ami meghatározza a választásaidat. A második az önbecsülésed és önértékelésed, ami kapcsolódik szintén a szüleidhez. Végül pedig a korábbi kapcsolatok fájdalmai, melyek megakadályozhatják azt, hogy tovább tudj lépni.

Párkapcsolati problémák?

Ismered az érzést, amikor ott állsz és tipródsz? Amikor millió oldalról vizsgálod meg, hogy megmenthető-e a párkapcsolatod vagy nincs remény. Ott van Benned a kétely, hogy tényleg mindent megtettél-e már vagy túl hamar feladod. Felteszed a kérdéseket, hogy:

Menjek vagy maradjak?

Szeret még a párom?

Megbocsátható a megcsalás?

Kezelhető a féltékenység?

Ez csak egy párkapcsolati probléma vagy a szakítás előszele?

Az esetek egy részében egyértelműen látszik, hogy egy délibábot kergetsz. Ha képes lennél érzelmileg kivonódni a helyzetből, pontosan tudnád, hogy ez nem afelé az örömteli párkapcsolat és élet felé visz, amire vágysz.

Máskor, mivel megtettél mindent, amit tudtál, egy olyan kapcsolatot készülsz magad mögött hagyni, ami működhetne. De itt valójában információra van szükséged arról, miképp csináld másképp. Nem többet kell tenned, ez fontos. De van az a módja a párkapcsolatok működésének, ami életre kelti azt és valós változásokat hoz létre.

Ha komolyan választ szeretnél kapni erre a kérdésre, akár egyetlen alkalom is világossá teheti azt. De 2-3 hét egyértelmű választ ad.

Szakítás. Megcsalás. Hogyan engedjem el és lépjek tovább?

A párkapcsolat lezárása szinte minden esetben fájdalommal jár. Lehet most úgy érzed, ez nem is fog csillapodni. Az rendben van, ha adsz Magadnak időt, hogy elengedd a veszteséget. De sokan vannak, akik évekre bennragadnak a veszteség fájdalmában. Mondd, mennyire értékes az életed, egy-egy nap és a hónapok? Van rá mód, hogy magad mögött hagyd a szakítás fájdalmát és mindazt a rosszat, ami a kapcsolatban történt Veled. Nem kell, hogy tovább cipeld. Ahhoz, hogy beköszönhessen újra a boldogság, most van itt az idő, hogy elengedd?

Szakértői interjúk velem

INFORMÁCIÓK

Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Cookie nyilatkozat

ONLINE FIZETÉSI PARTNEREINK