Kudarcok, csalódások, eddig beteljesületlen vágyak…

A legtöbben ezekről az érzésekről számoltok be, akik valaha kipróbáltátok az online társkeresést.

A klienseim viszont a lentihez hasonló üzenetek tucatjait kapják ugyanazon a társkeresőn, ahol Te is fent voltál vagy épp most is fent vagy.

„Kedves [Név]!
Olvasva az adatlapodon szereplő néhány mondatodat, egyértelmű számomra, hogy egy hihetetlenül letisztult, kiegyensúlyozott és intelligens Nő vagy! Amennyiben igaz, amit írtál a párkapcsolatokra vonatkozóan, márpedig miért nem lenne az! :), akkor Te a férfiak megtestesült álma vagy! 😀
Nagyon szimpatikus a stílusod és a kisugárzásod is, ami a soraidból árad, örömmel venném, ha megismerkednénk! :D”

Mi lehet a kudarcok oka?

Társkereső profilod

Rendszeresen hallom/látom a férfiak véleményét a hölgyek adatlapjairól. Egy-egy igazán érdeklődést felkeltő adatlap ritka, mint a fehér holló. Pedig ha 3 dolgot figyelembe veszel és ennek megfelelőn módosítod a szöveget, azonnal megnöveled a beérkező levelek számát.

Márpedig ahhoz, hogy megtaláld a párod, elengedhetetlen, hogy több férfival kerülj kapcsolatba. És az sem hátrány, ha több lehetőség közül választhatod ki azt, akivel a megfelelő társai vagytok egymásnak. És valóban elégedettséget ad a kapcsolatotok mindkettőtöknek.

Beérkező levelek szűrése

Lehet az első kérdésed, hogy mire mész a sok levéllel, ha mind „olyan”. Tehát egyetlen kattintással a kukában landol. Igen, igazad van, lesz sok „olyan” is. Viszont a fent idézett levelet szívesen vennéd Te is, ugye? Lesz belőlük is bőven, de itt is szűrnöd kell majd. Na ez az a pont, ahol szarvashibákat követsz el. Mert olyanokat is kukázol egyből, akik remek férfiak. Viszont olyanokra is időt és érzelmeket vesztegetsz el, akikre nem kellene. Néhány levélből pedig pontosan látni lehet, hogy ki az, aki biztos út a csalódáshoz. És kiben van meg a lehetőség olyan kapcsolatra, amilyenre vágysz.

Első (néhány) randi

Ha követted a korábbi lépéseket, gyorsan el fogsz jutni az első randihoz. És megint elérkeztünk egy komoly aknamezőhöz. Ha az első randit nem annak megfelelően kezeled, ami a célja, nagy eséllyel nem lesz következő találkozás, bármennyire is megdobbantotta a szíved a randipartnered. És az izgalmas kaland még csak most kezdődik, hogy megismerjétek egymást. Ehhez viszont megfelelő körülmények kellenek, melyek megmutatják, hogy el tudjátok-e képzelni egymás mellett az életeteket.

Miről szól  a „Válj férfimágnessé” workshop?

Ezen a workshopon számtalan hasznos kézzelfogható tudást adok át Neked. A profil írás és a férfiak szűrésének technikáját. Viszont legkésőbb a randin szembesülni fogsz azzal, hogyan állsz önbecsüléssel és önbizalommal, mennyire vagy tisztában a saját értékeiddel. Bár a workshopon ezt csak érinteni fogjuk, nem hagylak magadra. Kapsz ajándékba egy munkafüzetet, hogy erre is felkészülj.

N

Elkészítjük az értékes férfimágnes adatlapodat

N

Lista, ami mentén szűröd a beérkezőket (megy/marad) és egy módszer, amivel a fentieket kiderítheted

N

Az első randi küldetése

N

Minden, ami tilos az első randi során

N

Mi kell ahhoz, hogy jól végződjön az első randi

N

Élet az első randin túl, mert a kaland most kezdődik el 😉

AJÁNDÉK

Ragyogó női önbizalom munkafüzet

Hogy tudd, megérdemled a boldogságot és a sikert.

Értékes vagy.

És élvezheted a befektetett energia gyümölcsét.

+ étel, ital

+ zárt Facebook csoport több órányi videóval és rendszeres live bejelentkezésekkel

 

 

 

A helyszín a barátságos és exkluzív MeTime Showroom, Budapest központi részén. A workshop kis létszámú (4-6 fő), a közvetlen légkör adott és egy kis hazavihető meglepetésről én gondoskodom.

2018. február 16. 10-17:00

19.500 Ft/alkalom

Budapest

Karinthy Frigyes út 14. fsz. 3.

Következő workshop

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A jeletkezésed után kapsz egy visszaigazoló emailt. Az email talmazza a a részleteket. A megadott bankszámlára történő utaláskor megjegyzésben kérlek tüntesd fel a nevedet. Az összeg beérkezésével válik biztosítottá a helyed. A befizetés után elektonikus úton kapsz számlát.

 

A párunkat megtalálni szép kaland. Tele van az út botladozásokkal, horzsolásokkal és időnként törésekkel. De a sebek begyógyulnak, még ha egy-egy heg árulkodik is a múltunkról.

Én abban szeretnélek támogatni, hogy elkerüld a baleseteket. Azokat a fájdalmas eseteket, amikre igenis fel lehet készülni.

És szeretném megmutatni, hogy  milyen csodás virágok bukkannak fel az út mentén. Biztatlak, hogy add át magad napfürdőnek, a lágy szellőnek, a fűszeres illatoknak és a zamatos ízeknek. Élj! Bárhol is tartasz éppen. Mert bár az utazások egymást követik, az útnak csak egyetlen vége van…

Miskei Anikó

LoveDesign szakértő/Pszichológus

INFORMÁCIÓK

Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Cookie nyilatkozat

ONLINE FIZETÉSI PARTNEREINK